Dandy People

Vi hjälper er med er Agila Transformation

Vi på Dandy People har mångårig erfarenhet av att framgångsrikt stötta och leda företag och organisationer genom Agila förändringsresor på alla nivåer. Du kan anlita oss som Agila experter, coacher, utbildare och rådgivare oavsett var ni befinner er på den Agila resan. Vår specialitet är att möta varje organisation där de är och tillsammans skapa förutsättningar för att kunna leverera med hög kvalitet vid rätt tidpunkt genom att coacha, agera rådgivare och utbilda löpande.

Alla nycklar är viktiga för att alla ska lyckas tillsammans, därför stöttar vi såväl ledningsgrupper och team som individer – på alla nivåer i er organisation.
Kontakta oss

Ett axplock av vad vi erbjuder

Kom igång med er Agila resa

Agil affärssimulering för en Agil organisation - Agile at Scale

Denna affärssimulering baseras på verkliga scenarios och kopplar ihop tydliga affärsresultat med Agila principer och arbetssätt. Med vår vägledning arbetar ni under två dagar för att gemensamt ta er till en Agil teambaserad organisation och styrning – helt baserat på de val och förutsättningar som ni satt upp för er organisation.

Läs mer och boka workshop

Introduktion till Agil Transformation med ledningsgruppen

Behöver er ledningsgrupp stöd inför en Agil utvecklingsresa? Här erbjuder vi vår expertis och rådgivning med anpassade föreläsningar för ledningsgrupper som är precis i början av sin agila resa.

Kontakta oss så hjälper vi er vidare

Mia Kolmodin pratar om Agil HR på Di HR-dagen

Här kan du lyssna på Mia Kolmodin som berättar om Agil HR på eventet Di HR-dagen den 30/9. Hon både förtydligar vad Agilt är och hur just HR kan ta hjälp av Agila metoder och tankesätt för att bidra och hjälpa organisationen framåt.
Kontakta oss

Några av våra kundcase

Här delar vår erfarna Agile Coach och beteendevetare Björn med sig av sina erfarenheter från att genomföra Agil transformation på Ericsson Telecom. Med avstamp i gemensam förståelse kring nuläget, med brutal vetskap om allt snabbare krav på förändringstakt, och i slutändan var det som avgjorde det lyckade resultatet ett förnyat synsätt på ledarskap.

(Bloggpost på engelska)

Agil transformation med kundfokus

För ett par år sedan hjälpte vi Avanza när de påbörjade sin resa från traditionell ”siloorganisation” till en korsfunktionell organisation uppsatt kring kundresan – där IT, produktområden, marknad och operations arbetar som en enhet. Här delar de sin egen erfarenhet i en film och vi delar vårt material med dem.

(Bloggpost på engelska)

Att använda Kollektiv Intelligens och OKR för en förändringsresa som gör skillnad

Hur skapar man en förändringsresa som verkligen gör skillnad? Som inkluderar medarbetarna för att definiera Varför, Vad och Hur? Som går bortom de olika lagren i organisationen för att nå agilitet över tid och kontinuerliga förbättringar? Följ med när vi hjälpte IT-avdelningen på telekomföretaget 3 med att använda OKR som modell för att nå uppsatta mål.

(Bloggpost på engelska)

Ladda ner våra Agila Posters

Agile HR in a Nutshell

Agile Transformational Leadership

Agile Recruiting in a Nutshell

Enabling Business Agility